Galla 2016

Status for bloggen

DSC_0134c DSC_0134ccI skrivende stund har jeg netop været til dimission, og er nu igang med studenterkørsel. Jeg har valgt at lave et planlagt indlæg, for at give jer en kort opdatering i hvordan tingene står til. Denne uge har nok været en af de mest hektiske længe, da der er sket så meget, på så kort tid: Jeg er blevet student, har deltaget i diverse begivenheder i forbindelse med det, og brugt næsten hver nat på at feste. Dog, går det ikke hen og bliver normal hverdag snarest. Som de fleste af jer ved, smutter jeg til Roskilde Festival som noget af det første i morgen – med tømmermønd og søvnunderskud. Jeg har en del indlæg klar til jer, så bloggen ikke står helt tom. Forudover det, kommer der måske en enkelt opdatering eller to, når jeg senere på ugen tager hjem, for at holde et lille break fra festivalen. God weekend til alle!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Galla 2016