40% off: fashion brands

Simplicity

denim
Lidt billeder fra i dag, hvor jeg har brugt regnvejrsdagen på at se film under dynen og læse til min sidste eksamen. Jeg skal op i mundtlig engelsk på tirsdag, og så kan jeg officelt kalde mig student! Jeg glæder mig ubeskriveligt til studenterugen, og en uge på Roskilde Festival efterfølgende (angående festivaler: hold øje herinde i morgen!). Hvad tilbringer i dagene med? 😉

2 kommentarer

 • Julie

  WOW du er smuk Cecilie! Er ligesom dig igang med at læse op til eksamen. Glæder mig også til at afslutte 2.g. (Ikke 3.g som dig endnu) Tanken om, at Roskilde er lige om hjørnet gør det ikke lettere at koncentrere sig haha. Elsker at følge din side <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Tusinde tak, Julie! Glæd dig til 3.G, det går SÅ stærkt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

40% off: fashion brands