Simplicity

Give away: Festival kit

DSC_0108DSC_0100Sommerens festivaler er lige om hjørnet, hvilket betyder, at de lange nætter og fulde oplevelser snart bliver en realitet igen. Som nævnt, skal jeg på Roskilde Festival, og er indstillet på, at det bliver en uge hvor fest og ballade er topprioriteten, men at det nødvendigvis ikke betyder, at man bør gå på kompromis med den daglige pleje! Så til alle, der ligesom jeg skal på festival, udlodder jeg et ‘Festival Kit’ med NIVEA og Labello produkter, der indeholder det væsentligste for at sikre en velfungerende pleje, uden at være for tidskrævende. Jeg bringer selvfølgelig selv sættet med til festivalen, og tror det bliver en lifesaver, når man er på farten og skal hurtigt afsted til næste koncert.

I deltager ved at smide en kommentar med navn + mail, og like indlægget her.

Vinderen blev Sarah Stillhoff

35 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Simplicity