Give away: Festival kit

Get your own Goodiebox

GB gb1Den månedlige Goodiebox er netop ankommet, og jeg må indrømme, at denne er en af mine hidtil favoritter. Temaet er Scandinavian Summer, og som titlen indikerer, indeholder boksen selvfølgelig et udpluk af skandinaviske kvalitetsprodukter, der specielt egner sig til sommeren her i Skandinavien. Jeg er især begejstret for ‘Beauty Made Easy’ servietterne, som absorberer olie fra huden, og således er en klar fordel for alle (inklusiv mig), der har tendens til fedtet hud. Hårkuren fra ZENZ kommer også til at blive brugt flittigt her i sommermånederne, og det samme gør eyeshadow primeren, som sikrer et holdbart resultat til alle de festligheder sommeren tilbyder.

I kan skynde jer at få fat I jeres egen Goodiebox her. Den koster blot 159,-, men indeholder produkter til en langt større værdi – denne måneden for over 700 kr. Goodiebox er en af de nemmeste og mest effektive måder at få kendskab til nye mærker og produkter, samtidig med, at man er garanteret ordentlig kvalitet.

2 kommentarer

  • Jeg er også selv stor fan af Goodiebox o bare konceptet i det hele taget! Det er selv-forkælelse når det er bedst! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har været sådan lidt on/off med Goodiebox, men jeg har da helt sikkert genovervejet at tilmelde mig igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Give away: Festival kit