White sheets, new sneaks

Everyday makeup

DSC_2982 kopi DSC_2985 kopiHermed et af de mere efterspurgte indlæg omhandlende min hverdagsmakeup. Jeg holder mig gerne til det samme look, og er generelt ret dårlig til at eksperimentere – men dette er altså det, som fungerer for mig. Pudderen fra Nilens Jord har været en del af min makeuprutine i mange år, og kan varmt anbefales. Ellers holder jeg mig gerne til brune nuancer angående øjenskygge (her er jeg hel vild med paletten fra Maybelline), og så er Benefit’s roller lashes mascara et personligt must for at skabe lange, naturlige vipper. Det er afhængig af tid, om jeg bruger pen eller børste til brynene, men her på det seneste, bruger jeg i større omfang børste med Oriflame’s eyebrow kit, som virkelig er et produkt jeg er blevet glad for!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

White sheets, new sneaks