Two favorites

Endelig student

studeeentDet er lidt surrealistisk, at dagen i dag blev den dag, hvor jeg officelt kan kalde mig selv for student. Efter min sidste eksamen, stod familien klar med roser og champagne, hvor vi efterfølgende tog på restaurant for at fejre det ydeligere. Her til aften skal jeg mødes med nogle af de andre fra klassen, for at nuppe den første bytur iført studenterhuen – jeg glæder mig helt vildt, til endelig at kunne tage hul på studenterugen 😉

5 kommentarer

 • Anonym

  Hvordan gik din sidste eksamen? Skal selv op i morgen og er mega spændt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Tillykke smukke Cecilie! Jeg har fuldt dig i ret lang tid – jeg kan godt huske da du startede i 1.g og nu er du student – tiden går hurtigt hehe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med huen 🙂

  – Helenatroelsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt! Tusinde gange tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tillykke med huen. Du må meget gerne skrive en indlæg om tøjet du har på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Two favorites