11 Kommentarer til 2sexy anmeldelse

 1. Jennifer Fernandes

  Ih hvor det fedt og så sejt af dig at du er kommet på Bloggers Delight!
  Ros og smil for det skal du da have. Det er helt 100 fortjent, hvis man kan sige det sådan ;-)

  Svar
  • Cecilie Stenfeldt Hansen

   Hvor er du sød. Tusind tak! Glad for at du ser det som en positiv ting, det har der jo været en del uenigheder i! :D

   Svar
 2. Cecilie P

  Hej Cecilie!! Du må meget undskylde at jeg ikke har skrevet i laaang tid!! Men jeg har været på ferie og er næsten lige kommet hjem (en rigtigt laang ferie, hahaa) men jeg har savnet at skrive på din blog, jeg ville havde prøvet at skrive på din blog på ferien, men intet internet forbindelse :( Og jeg kunne se på din gamle blog at du nu har fået en ny blog herinde på bloggers delight, TILLYKKE!!!! Det fortjener du virkelig, og jeg glæder mig til at skrive på din nye super flotte blog igen! <3 :D

  Svar
  • Cecilie Stenfeldt Hansen

   Åh, var faktisk begyndt at savne dine kommentarer. Har altid kunne regne med en sød kommentar fra dig i rigtig mange af min indlæg, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på :D Du skal ikke undskylde for noget, ferie er ferie! Håber den har været god.

   Og tusind tusind tak, hvor er du bare sød! Blev helt glad af din kommentar. Det betyder så meget <3

   Svar
   • Anonym

    Åhh tusind tak! Selvfølgelig, man kan da ikke komme med andet en en sød kommentar til dig og din blog! <3 Ja, den har været rigtig god, håber også du har haft en rigtig god ferie :D

    Selv tak, er jeg glad for at høre! <3

    Svar
    • Anonym

     Haha ups, glemte at skrive mit navn men kommentaren over mig er min ;)

     Svar
     • Cecilie P

      Glemte det igen..typisk mig. Haha c:

      Svar
      • Cecilie Stenfeldt Hansen

       Haha, tænkte godt at det var dig! :D

       Svar
       • Cecilie P

        Hahah, good good :D

        Svar
 3. Super lækker anmeldelse Cecilie! <3

  Svar
  • Cecilie Stenfeldt Hansen

   Tusind tak! Er jeg rigtig glad for, at du synes <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>