23 Kommentarer til friday night

 1. Anonymous

  Hvor mange var med til festen?

  Svar
  • Omkring 110 :)

   Svar
 2. Anonymous

  Blev du fuld?

  Svar
  • Jaaaa :jj

   Svar
  • Anonymous

   synes du skal holde de ting for dig selv.

   Svar
  • Anonymous

   Der blev spurgt, hun svarede. Det bestemmer hun jo selv- p.s det skal du ikke tænke over! Fedt at du er åben overfor det!

   Svar
  • Jeg kan ærligt ikke se hvorfor det skulle være en hemmelighed? Jeg har da været til en del fester, så hvordan kan det komme som en overraskelse at jeg drikker? Det er hverken unormalt eller ulovligt.. Langt de fleste 15-årige har været fulde :)

   Svar
  • Anonym2: Præcis! Det havde jo været noget helt andet, hvis jeg havde oplyst i indlægget omkring hvor fuld jeg var osv. Desuden skal det heller ikke være nogen hemmelighed at jeg drikker. Jeg blogger om mit liv, og så bliver læserne automatisk nødt til at læse lidt af hvert.

   Svar
 3. Cecilie P

  Hygge hygge C: Du er sgu en køn pige, så smuk!

  Svar
  • Aaaw, tusinde tusinde tak!!

   Svar
 4. Anonymous

  undskyld jeg siger det, men du har næsten kun grimme veninder :-)

  Svar
  • For det første er de super smukke alle sammen, ingen af dem er tæt på at være grimme. For det andet, hvis du vælger dine veninder ud fra udseende, må du godt nok have et trist liv, fyldt med falske veninder.

   Svar
  • Btw. jeg kan skifte over til bloggers delight eller blog hq hvornår jeg end har lyst til, og spore dig. Glæd dig, for jeg kommer ikke til at blogge på blogspot foraltid :)

   Svar
  • Anonymous

   OMG! Kan du se hvem anonyme er?

   Svar
 5. Så så så fin top!

  Svar
  • Tak!

   Svar
 6. Hej Cecilie, jeg har brug for råd fra en prof. blogger. Jeg har det problem at når jeg vil dele en video fra Youtube (går ind på youtube, deler den derfra) så vil den ikke vise videoen, det der lille billede man kan klikke på. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre for at få det frem igen, det har nemlig virket før. Så jeg tænkte på om du havde været ude for noget ligende i alle de år du har blogget? Eller har et godt råd til hvordan det måske kommer til at virke igen? :) Undskyld forstyrrelsen, og håber du får en god lørdag! Knus :) ))

  Svar
  • Står der noget på YouTube videoen? Altså kommer der noget frem, når du prøver at trykke play?

   Svar
  • Youtube videoen gider slet ikke komme frem i mit indlæg, vildt surt :-(

   Svar
  • Det lyder mærkeligt! Har aldrig oplevet noget lignende. Man kan ikke skrive ind til YouTube eller noget?? hehe

   Svar
 7. Lyder til at I havde en hyggelig aften/nat :) Har forresten lige anbefalet din blog her; http://niendemaj.blogspot.dk/2013/04/blogger-crushes-1.html <3

  Svar
  • Havde vi bestemt :)

   Svar
 8. Anonymous

  Håber i hyggede jer :D

  Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>