52 Kommentarer til godt med forandring

 1. Anonymous

  drop det der duckface… :)

  Svar
  • hvis jeg har lyst til at lave duckface, så laver jeg fandeme det duckface

   Svar
  • Hvorfor? Hun ser sgu da lækker ud.

   Svar
 2. Anonymous

  Åååh, du er bare så gudesmuk! :-( (super flotte billeder! :-)

  Svar
  • Årh, hvor er du sød! Tusinde tusinde tak!!

   Svar
 3. Det klæder dig vildt godt! Dit hår ser nærmest også længere ud (selvom det jo i forvejen er vildt langt) Du er så smuk Cecilie! :)

  Svar
  • Haha, ja du har faktisk ret! Havde jeg ikke selv lagt mærke til- Tusinde tak Rebekka, og helt klart i lige måde!

   Svar
 4. wow hvor er du smuk!

  Svar
  • Hvor du sød. Virkelig tak!!

   Svar
 5. Faidao

  det klæder dig godt! :-)

  Svar
  • Tusind tak!!

   Svar
 6. Anonymous

  Har du fået exestations?

  Svar
  • nej. mit hår er 100% naturligt

   Svar
 7. Wooow det klæder dig mega meget, jeg kan faktisk bedre lide midterskilning!:-)Du er vildt køn på de billeder, den “nye” frisure gør virkelig en forskel!Men du har jo altid været smuk, det er slet ikke det, he <3

  Svar
  • Tusind tusind tak. Hvor er du sød!!!

   Svar
 8. Anonymous

  Omg du er simpelthen så smuk, du er! Og wow, det klæder dig med midterskilning !

  Svar
  • Hvor er du søøød. Tusinde tak!!!

   Svar
 9. Anonymous

  Kan ærligtalt ikke se forskel, men gud hvor er du smuk. :)

  Svar
  • Åh, tak!!!

   Svar
 10. Cecilie P

  Det klæder dig super godt! Ja det er nemlig godt med forandring. :) - Du er super smuk! :)

  Svar
  • Tusinde tusinde tak!

   Svar
 11. Wow det klær dig, du ser vildt godt ud!! :)

  Svar
  • Åh, tak!!!

   Svar
 12. F**k hvor er du bare mega overdrevet flot!!!!!!!!<3http://minblooog.blogspot.dk

  Svar
  • Fuck hvor er du bare vildt sød!!!!

   Svar
 13. du er virkelig flot!!! Please se min blog http://againstage.blogspot.dk/

  Svar
  • tusind tusind tak!

   Svar
 14. Anonymous

  Håber du havde en sjov aften i går, og tror gerne vi alle er enige om at vi er fuldstændig ligeglade om du drak dig stang stiv, det skal bare ikke op på bloggen :-)

  Svar
  • Anonymous

   hvor er du barnlig! du kunne istedet for sige at ja, sidste gang var måske dumt at gøre det offentligt! jeg prøver jo bare at hjælpe dig med ikke at tage de dårlige beslutninger. men du er så snobbet og arrogant at det er svært at få dig til at indse det.

   Svar
  • Jeg fik så meget hate på indlægget, at jeg måtte lukke min blog ned i 2 dage, og så tror du ikke jeg har indset det? Desuden troede jeg i kunne tage noget sjov. Jeg havde siddet og lavet grin med det hele morgenen med min familie og veninder, men der er åbenbart nogle af jer der ikke har noget humor. Jeg er ung, og kan gøre lige hvad jeg vil. Vil jeg være stiv, gør jeg det. Vil jeg skrive om det, gør jeg det. Det er ikke noget nogle læsere skal bestemme over. Så kan du synes jeg er sygt snobbet, men jeg synes mere at din kommentar var totalt irrelevant.- Desuden skal du ikke ‘hjælpe mig med ikke at tage dårlige beslutninger’. Altså, jeg ved ikke engang hvem du er!? Du kunne ligeså godt være en gammel mand på 45 år

   Svar
  • Anonymous

   HVIS DU SKRIVER OM DET, ER DU OGSÅ SELV SKYLD I DET HATE! OG HVIS DU LAVER SJOV MED DET KAN JEG IKKE FORSTÅ AT DU PAUSER FRA BLOGGEN PGA DET, I TO DAGE! Du kan jo ikke forsvare de ting du gør.

   Svar
  • Take a chill pill. Hvorfor er du overhoved anonym? Kan takke ja til bloggers delight eller blog hq, lige når jeg har lyst, og spore dig :)

   Svar
  • Anonymous

   wtf? hvorfor tror du man kan vælge at være anonym? du kan ikke engang spores, du ved ikke hvad du snakker om, og jeg har ikke engang opgivet min email, omg.

   Svar
  • Oh god. Hvis jeg kommer på et andet bloggerselvskab kan jeg spore din ip-adresse, og så finde ud af hvem du er. Jeg ved tilsydenladende hvad jeg taler om, da jeg før har sporet læsere :)

   Svar
  • Anonymous

   søde, man kan jo sagtens lave en fake email.

   Svar
  • Ja, og hvad har det med sagen at gøre? Jeg har aldrig sagt at jeg ville spore dig igennem din mail?:) Ved du hvad, du får ret, jeg får fred. Jeg har ikke skrevet noget om jeg var fuld, og kommer ikke til det mere. Det var åbenbart en dårlig ide, godnat.

   Svar
 15. Louise

  Meget flot kjole eller er det en trøje haha, hvor har du købt den?<3

  Svar
  • Tak! Det er en skjorte fra bik bok :)

   Svar
  • Louise

   Okay tusinde tak søde<3

   Svar
 16. Hvilket makeup bruger du? Altså eks. Foundation og mascara? :-)

  Svar
 17. Det klæder dig SÅ godt!!

  Svar
  • Tusind tusind tak!

   Svar
 18. Anonymous

  du ser mere moden ud med midterskilning, men hvis du til daglig skal gå med det skal du sørge for at gøre den mere sådan.. “midter-agtig”, den hælder for meget til den ene side. Men det klæder dig helt bestemt, det klæder de fleste efter min mening. :-) et godt tip til at vænne dine rødder til midterskilning er at flade håret helt nede fra roden, især i den første uge du går med midterskilning :) – Julie

  Svar
  • Jeg ved godt det hælder lidt for meget til den ene siden, men det er altså det der ser bedst ud :)

   Svar
  • Anonymous

   men så er det jo heller ikke en midterskilning ;-) jeg synes du skulle prøve at lægget billede ind med en rigtig midterskilning, og lade læserne sige deres mening om det klæder dig :-) )

   Svar
 19. Anonymous

  Hvor er du bare sød på de billeder. <3

  Svar
 20. Anonymous

  WOW.. hvor er det flot..Du ser så naturlig ud på alle dine billeder.. hvordan gør du?Det er helt vildt.. misunder dig så meget :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>